dimarts, 5 de maig del 2009

punts negres d’accessibilitat

Arribar fins al centre comercial Hipercor pot ser un esport de risc per als que ens desplacem en cadira de rodes. Anar-hi des de la residència MIFAS vol dir passar per davant de l’Hotel Melià, on hi ha una mini-rampa que permet pujar a l’acera. Els cotxes sovint hi aparquen al davant (poden fer-ho, perquè és una rampa privada de l’hotel, que sembla construïda al marge de la legalitat) i, quan això passa, els usuaris de cadira de rodes no tenim més remei que ficar-nos per un carril de vehicles, amb els cotxes venint-nos de cara, per tal d’arribar a una altra rampa que hi ha més amunt. Algun dia algú s’hi farà mal.

Ahir al matí vam tenir una reunió amb M. Mercè Teixidor, cap d'àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Girona, per plantejar-li els punts negres d’accessibilitat a la ciutat. En vam sortir amb l’esperança que se n’arreglarien alguns. No és que Girona tingui molts punts negres –crec que en general hi circulem bé–, però és important anar eliminant les barreres que no ens deixen moure amb normalitat.

1 comentari:

Joaquim Bonaventura i Ayats ha dit...

recorda'm una estona d'aquestes que catalanitzem el teu bloc. Vull dir el títols, el dia de la setmana i aquestes coses. Després podem posar traductors per si entra gent que ho vol veure en castellà, anglès o francès.
Cuidat
El post és bó