dimecres, 13 d’agost del 2008

bungalows Nova Vida

Els bungalows de la Residència Nova Vida de Roses estan pensats per una parella gran relativament autònoma, amb necessitats de suport puntual. La meva àvia hi viu sola i utilitza alguns dels serveis de la Residència: menjador (tot i que pot esmorzar i sopar al bungalow), consulta mèdica, teleassistència i serveis complementaris (perruqueria, podologia,...).

Davant del bungalow hi ha un petit jardí. A la foto es veuen dues portes, però les dues són de la mateixa unitat d’habitatge: una condueix a la cuina-sala d’estar i l’altra al dormitori. Al dormitori (no en tinc foto) hi ha dos llits individuals, un armari emportat i, al fons, un lavabo adaptat amb rentadora. La sala d’estar és personalitzable. Hi ha espai per posar-hi sofà, televisió, prestatgeries i taula. Quan jo hi vivia amb ella, a la taula hi tenia un ordenador amb connexió a Internet. Ara ella hi té una ràdio. La cuina consta de fogons elèctrics i nevera, i està separada de la sala d’estar per un moble baix.
Crec que, dins de les seves possibilitats, el bungalow és una bona opció. Quan hem anat a veure l’àvia, l’hem vist contenta. El darrer cop ens va ensenyar el jerseiet que està fent pel besnét que li ha de néixer el setembre. Felicitats, cosinet.