dijous, 26 de juny del 2008

excursió adaptada al Museu del Ferrocarril

Ens havien dit que el museu era adaptat, i efectivament ho era. Però cal tenir en compte un parell de detalls:
1. L’ascensor que puja al pis on hi ha l’audiovisual és més aviat petit i només hi cap una cadira de rodes, per la qual cosa no és recomanable anar-hi amb un grup nombrós de cadires. A l’excursió que va organitzar el GOM (Grup d’Oci de MIFAS) n’hi havia 13, de manera que vam tardar molt en pujar i baixar del 1er pis i ens va quedar poc temps per veure la resta del recinte.
2. No us espanteu si veieu un munt de grava i uns rails insuperables davant del dipòsit de locomotores: és cert que les cadires de rodes no hi poden passar per davant, però es pot entrar amb comoditat a la part coberta del dipòsit i veure les locomotores des de darrera. El dipòsit de locomotores és la part més interessant del museu.
Les dues fotos estan fetes per Anna Ma Guillén. Per acabar, us deixo un enllaç a la web del Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú. No en feu massa cas: a la web sembla un museu gran i impressionant, però en realitat, amb l’excepció del dipòsit de locomotores, és petit i poc espectacular.